Från värdshus till Grand Hôtel : hotell och restauranger i Helsingfors före självständighetstiden
Finna-recension
Från värdshus till Grand Hôtel : hotell och restauranger i Helsingfors före självständighetstiden
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
190 sivua : kuvitettu, karttoja ; 25 cm |
Språk |
svenska |
Originalverkets språk |
svenska |
Beskrivning |
Ilmestynyt myös suomeksi nimellä: Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa. |
Utgivningsuppgifter |
Helsingfors :
Svenska litteratursällskapet i Finland,
2007.
|
Serie | Skrifter utgivna av Svenska litteratursällskapet i Finland, 693. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Upphovsuppgifter | Sven Hirn |
ISBN |
978-951-583-145-3 kovakantinen |
Relaterad / annan titel |
Hotell och restauranger i Helsingfors före självständighetstiden |
Hämta fulltext |