Search

Record Citations

APA Citation

Rossi, L. (1988). Gourmet-herkkuja vai spurguannoksia?: Jan-Erik Anderssonin taide on keitos uutta, käytettyä ja parannettua. Taide, 28(6), 30-33.

Chicago Style Citation

Rossi, Leena-Maija. "Gourmet-herkkuja Vai Spurguannoksia?: Jan-Erik Anderssonin Taide on Keitos Uutta, Käytettyä Ja Parannettua." Taide 28, no. 6 (1988): 30-33.

MLA Citation

Rossi, Leena-Maija. "Gourmet-herkkuja Vai Spurguannoksia?: Jan-Erik Anderssonin Taide on Keitos Uutta, Käytettyä Ja Parannettua." Taide, vol. 28, no. 6, 1988, pp. 30-33.

Harvard Style Citation

Rossi, L. 1988. Gourmet-herkkuja vai spurguannoksia?: Jan-Erik Anderssonin taide on keitos uutta, käytettyä ja parannettua. Taide, 28(6), pp. 30-33.

Remember to check citations for accuracy before including them in your work.