The culture of food : the dialectic of material conditions, art, and leisure
Finna-recension
The culture of food : the dialectic of material conditions, art, and leisure
Sparad:
Fysisk beskrivning |
312 sivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Språk |
engelska finska |
Originalverkets språk |
engelska |
Utgivningsuppgifter |
Jyväskylä : [Helsinki] : Jyväskylä :
University of Jyväskylä, Department of Teacher Education ; Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research ; distribution: Kampus Kirja,
2006
|
Serie | Haaga-sarja, ISSN 1796-2528 |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkningsuppgifter | (Jyväskylä : Jyväskylä University Printing House) |
Upphovsuppgifter | edited by Matti Itkonen ... [ja muita] |
Innehåll | 3 poster |
ISBN |
951-39-2680-X Jyväskylän yliopisto, pehmeäkantinen 951-865-109-4 Haaga tutkimus, pehmeäkantinen 978-951-865-109-6 Haaga tutkimus, pehmeäkantinen |
Hämta fulltext |