Sökning

Hänvisningar gällande denna post

APA-referens

Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos, Backhaus, G., Heikkinen, V. A., Nagel, C., Inkinen, S., Itkonen, M., . . . Valkola, J. (2006). The culture of food: The dialectic of material conditions, art, and leisure. University of Jyväskylä, Department of Teacher Education ; Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research ; distribution: Kampus Kirja.

Chicago-stil citat

Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos, Gary Backhaus, V. A. Heikkinen, Chris Nagel, Sam Inkinen, Matti Itkonen, Olli-Pekka Moisio, och Jarmo Valkola. The Culture of Food: The Dialectic of Material Conditions, Art, and Leisure. Jyväskylä : [Helsinki] : Jyväskylä: University of Jyväskylä, Department of Teacher Education ; Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research ; distribution: Kampus Kirja, 2006.

MLA-referens

Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos, et al. The Culture of Food: The Dialectic of Material Conditions, Art, and Leisure. University of Jyväskylä, Department of Teacher Education ; Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research ; distribution: Kampus Kirja, 2006.

Harvard-stil citat

Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos, Backhaus, G., Heikkinen, V. A., Nagel, C., Inkinen, S., Itkonen, M., . . . Valkola, J. 2006. The culture of food: The dialectic of material conditions, art, and leisure. Jyväskylä : [Helsinki] : Jyväskylä: University of Jyväskylä, Department of Teacher Education ; Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research ; distribution: Kampus Kirja.

Kom ihåg att kontrollera att källhänvisningarna är korrekta innan du använder dem i din text.