Rajaseudun käskynhaltijat korkealuokkaisen analyysin kohteena - Karonen, Petri (Historiallinen Aikakauskirja, 2022)
Arvio teoksesta: Maria Julku: Vallan ja tiedon rajamailla. Kruunun ja Pohjanmaan käskynhaltijoiden vallankäyttö 1600-luvun alussa. Pohjois-Suomen Historiallinen Yhdistys 2022. 333 s.