Mikä maa - mikä valuutta? : matkakirja turismin historiaan - Korpela, Katariina; Kostiainen, Auvo. (Turku : Turun yliopisto, yleinen historia, 1995)
English summaries: Essays in the history of tourism.
Keywords: historia; keskiaika; kulttuurihistoria; matkailu; matkailuala; matkakirjallisuus (kaunokirjallisuus); organisaatiot; seuramatkat; suomalaiset; tutkimus; ulkomaanmatkailu; elokuvat; iskelmät; motiivit (vaikuttimet); historia; medeltiden; kulturhistoria; turism; turistbranschen; reselitteratur (skönlitteratur); organisationer; sällskapsresor; finländare; forskning; utlandsresor; filmer; schlager; motiv (orsaker); Italia; Saksa; Tallinna; Viro; Välimeren alue; Florida; Italien; Tyskland; Tallinn; Estland; Medelhavsområdet; Florida; matkakertomukset (tietokirjallisuus); reseberättelser (facklitteratur)