Rautaa Inkerin rajoilla : Inkerin kansalliset kamppailut ja Suomi 1918-1920 - Nevalainen, Pekka, 1959-2021. (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1996)
Rezûme: Finlândiâ i bor'by za svoû nezavisimost' ingermanlandskih finnov v 1918-1920 gg.
Keywords: historia; inkeriläiset; kansainväliset suhteet; kansallisuusaate; poliittinen historia; sotahistoria; historia; ingermanlänningar; internationella relationer; krigshistoria; nationalitetsidén.; politisk historia; Inkeri; Neuvostoliitto; Suomi; Venäjä; Finland; Ingermanland; Ryssland; Sovjetunionen; 1918-1920