Tegnet på kroppen : køn: koder og konstruktioner blandt unge voksne i akademia - Søndergaard, Dorte Marie (University of Oslo, 1996)
Summary.
Keywords: psykologia; ruumiinkuva; sukupuoliroolit; psykologi; kroppsuppfattning; könsroller; Tanska; Danmark