Muuan näkökulma Santeri Alkion romaaniin Murtavia voimia - Valkama, Leevi (Turun yliopisto. Kirjallisuuden ja musiikkitieteen laitos. Sarja C, 1980)
Zusammenfassung: Einige Betrachtungen über den Roman "Murtavia voimia" von Santeri Alkio.
Keywords: Alkio, Santeri : Murtavia voimia; rakenne (ominaisuudet); syntyhistoria (teokset); struktur (egenskaper); uppkomsthistoria (verk); romaani