Polygyny : a cross-cultural study - Bretschneider, Peter (Uppsala : [Uppsala University], 1995)
Abstract.
Väitöskirja
Keywords: avioliitto; kulttuurienvälinen tutkimus; moniavioisuus; äktenskap; interkulturell forskning; månggifte; väitöskirjat; doktorsavhandlingar