Kaupunki Taikapeilissä : Helsinki-elokuvien mielenmaisemat : maantieteellisiä tulkintoja - Tani, Sirpa, 1962- (Helsinki : Helsingin kaupunki, 1995)
Abstract: The city in the magic mirror.
Abstrakt: Staden i en trollspegel.
Väitöskirja
Keywords: elokuvat; kaupungit; kaupunkikuva; kulttuurimaantiede; mielikuvat; filmer; städer; stadsbild; kulturgeografi; föreställningar (uppfattningar); Helsinki; Helsingfors; väitöskirjat; doktorsavhandlingar