Identiteettiongelmia suomalaisessa kirjallisuudessa - Kurikka, Kaisa (Turku : [Turun yliopisto], 1995)
English summaries.
Keywords: identiteetti; kirjallisuudentutkimus; modernismi; motiivit (aihelmat); kertomakirjallisuus; identitet (självbild); litteraturvetenskap; modernism; motiv (ämnen); epik