Oppikirjateksti toimintana - Hiidenmaa, Pirjo (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 1995)
Abstract: Textbook as activity.
Keywords: oppikirjat; tekstianalyysi; tekstilingvistiikka; tekstit; läroböcker; textanalys; textlingvistik; texter