Jauhot suuhun : arvoitusvitsejä ja kompakysymyksiä - Lipponen, Ulla. (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1995)
English summary: Struck dumb.
Keywords: arvoitukset; huumori; kompakysymykset; koululaiset; lastenperinne; vitsit; gåtor; humor; skämtgåtor; skolelever; barnlore; vitsar