Suomen yhteyksistä herrnhutilaisuuteen 1700-luvulla - Grönroos, Henrik, 1908-2007 (Helsinki., 1938)
Deutsches Referat.
Erip.: Suomen uskonnollisten liikkeiden historiasta, 3 (= Suomen kirkkohistoriallisen seuran toimituksia 12, 3).
Keywords: herrnhutilaisuus; historia; herrnhutism; historia; Suomi; Finland