Fynd av sydda båtar i Finland - Forssell, Henry; Pernajan museoyhdistys; Saaristomuseo (Båtar, 1983)
Summary.
Keywords: kulkuneuvot; saumat ja liitokset; meriarkeologia; muinaisjäännökset; ompelu; rakennusperinne; saumat (tekstiilit); suolöydöt; tekniikat; veneenrakennus; veneet; färdmedel; fogar; marinarkeologi; fornlämningar; sömnad; byggnadstradition; sömmar; mossfynd; tekniker (metoder); båtbyggnad; båtar; Suomi; Finland; ommellut veneet