Unikeonpäivä: kylpyläjuhlasta kaupunkitapahtumaksi - Talve, Ilmar, 1919-2007. (Turku : [Turun yliopisto], 1986)
Deutsches Referat: Feste in Finnland an Siebenschläfer.
Erip.: Sananjalka 28.
Keywords: vuotuisjuhlat; unikeonpäivä; kalendaariperinne; årets fester; sjusovardagen; kalendertradition; Suomi; Finland