Itämerensuomen refleksiivit - Koivisto, Vesa (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 1995)
Abstract: Reflexives in the Baltic-Finnic languages.
Keywords: itämerensuomalaiset kielet; johdokset (kielitiede); muoto-oppi (kielitiede); semantiikka; verbit; östersjöfinska språk; avledningar (språk); formlära (grammatik); semantik; verb