Tiedonhankinnan arkipäivää : vertaileva tutkimus teollisuustyöntekijöiden ja opettajien arkielämän tiedonhankinnasta elämäntavan viitekehyksessä - Savolainen, Reijo (Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen laitoksen tutkimuksia, ISSN 1238-3805, 1995)
Abstract.
Keywords: arki; elämänhallinta; elämäntapa; tiedonhankinta; vardag; livskompetens; livsstil; informationsanskaffning