Eestlaste antropoloogia seoses etnogeneesi küsimustega - Kummer, Mark; Heapost, L.; Sarap, G. (Teaduste Akadeemia Kirjastus, 1994)
Summary: Anthropology of Estonians in connection with the problems of ethnogenesis.
Keywords: antropologia; virolaiset; biologinen antropologia; hammaslääketiede; perinnöllisyystiede; antropologi; ester; biologisk antropologi; odontologi; genetik