Jacob Fredrik Lagerwall - unohdettu sotilas, tehtailija, näytelmäkirjailija ja suomenkielisyysmies - Hyvönen, Heikki ([Helsinki] : [Suomen muinaismuistoyhdistys], 1995)
Summary: Jacob Fredrik Lagerwall - soldier, author and industrialist.
Erip. Suomen museo 1994.
Keywords: historia; kirjallisuudenhistoria; kulttuurihistoria; sotilaat; historia; litteraturhistoria; kulturhistoria; soldater; Suomi; Finland; näytelmä; Koitsanlahti; Lagerwall, Jakob Fredrik; elämäkerrat; biografier; 1830-1859