Fennomania ja kansa : joukkojärjestäytymisen läpimurto ja Suomalaisen puolueen synty - Liikanen, Ilkka (Historiallisia tutkimuksia, 1995)
Summary: Fennomania and the people : the breakthrough of mass organization and the birth of the Finnish party.
Keywords: Suomalainen puolue; 1800-luku; 1800-talet; fennomani; fennomania; finländare; finskhetsrörelsen; historia; kansallisuusaate; nationalism; nationalismi; nationalitetsidén; partier; puolueet; suomalaiset; suomalaisuusliike; Finland; Suomi