Talutoa sisustus - Võti, Tiina (Eesti rahvakunst, 1984)
Rezûme: Obstanovka krest'ânskogo žiliŝa v Èstonii.
Keywords: aineellinen kulttuuri; allmogestil; bildverk; bondekultur; folkkonst; huonekalut; inredning (verksamhet); kansantaide; kuvateokset; materiell kultur; möbler; sisustus; talonpoikaiskulttuuri; talonpoikaistyyli; Estland; Viro