Nälkä vai tauti tappoi? : kauhunvuodet 1866-1868 - Turpeinen, Oiva, 1942- (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1986)
Summary: Was hunger or disease the killer? : years of terror 1866-1868.
Lisäpainokset: 2. p. 1987.
Väitöskirja
Keywords: Mortality -- Finland -- History -- 19th century; Conservation of Natural Resources; Culture; Delivery of Health Care; Demography; Developed Countries; Disease; Emigration and Immigration; Environment; Food Supply; Health; Health Services; Medicine; Medicine, Traditional; Mortality; Population; Population Characteristics; Population Dynamics; Rural Health Services; Social Sciences; Starvation; epidemiat; epidemier; fattigvård; historia; historia; hunger; hungersnöd; katovuodet; kristider; kuolleisuus; köyhäinhoito; mortalitet; nälkä; nälänhätä; nödår; pula-ajat.; sairaudet; sjukdomar; smittsamma sjukdomar; socialhistoria; sosiaalihistoria; tartuntataudit; Finland -- Statistics, Vital -- History -- 19th century; Eurooppa; Europa; Finland; Norden; Pohjoismaat; Suomi; Academic Dissertation; doktorsavhandlingar; väitöskirjat; 1866-1868; 1800-luku.; 1800-talet.; 1860-luku.; 1860-talet.