Sensuuri ja sanomalehdistö Suomessa vuosina 1891-1905 = Censorship and newspapers in Finland, 1891-1905 - Leino-Kaukiainen, Pirkko (Historiallisia tutkimuksia, 1984)
Summary.
Keywords: 1891-1905; sensuuri; lehdistö; painovapaus; censur; tidningspress; tryckfrihet; Suomi; Finland