Yliopistot ja kirkon magisterium reformaation alkuvaiheessa = Die Universitäten und das Magisterium der Kirche im Anfangsstadium der Reformation. 1, 1517-1521 - Arffman, Kaarlo, 1950- (Helsinki : Suomen kirkkohistoriallinen seura, 1981)
Abstract. - Zusammenfassung.
Zusammenfassung: Die Universitäten und das Magisterium der Kirche im Anfangsstadium der Reformation. 1 : 1517-1521.
Zusammenfassung.
Abstract.
Sarjalla myös ruots. nimeke.
Zusammenfassung.
Väitöskirja
Keywords: kirkkohistoria; kyrkohistoria; reformaatio; reformationen; universitet; yliopistot; doktorsavhandlingar; väitöskirjat; 1517-1521