Relatiivisanan valinta - Pääkkönen, Irmeli, 1933- (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1988)
English summary.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
Väitöskirja
Väitöskirja
Keywords: väitöskirjat; suomen kieli; relatiivipronominit; lauseoppi; dialektologia; kielenhuolto; lauseenjäsennys; lausetyypit; doktorsavhandlingar; finska; relativpronomen; syntax; dialektologi; språkvård; satsanalys; satstyper; relatiivilauseet; relativsatser; relatiivilause -- lausetyypit -- suomen kieli; lauseanaalyysi -- lauseenjäsennys -- suomen kieli; tilastollinen tarkastelu -- relatiivilause -- suomen kieli; syntaktiset rakenteet -- suomen kieli; lauseanaalyysi; relatiivilause; tilastollinen tarkastelu; väitöskirjat; doktorsavhandlingar