Turunmaan saariston suomalainen lainanimistö - Pitkänen, Ritva Liisa, 1941- (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1985)
Abstract.
Abstract: The Finnish loan-names of the Turunmaa Archipelago.
Hc2020A
Lisäpainokset: 2. p. 1986.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston.
Keywords: nimistöntutkimus; saaristot; paikannimet; lainasanat; kielikontaktit; nimet; ruotsin kieli; suomen kieli; namnforskning; skärgårdar; ortnamn; lånord; språkkontakter; namn; svenska; finska; Turunmaa; Suomi; Varsinais-Suomi.; Turun saaristo; Åboland; Finland; Egentliga Finland; Åbolands skärgård; väitöskirjat; doktorsavhandlingar