Pohjois-Kymenlaakson kylännimet = Village Place Names in Northern Kymenlaakso - Kepsu, Saulo (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 1981)
English summary.
Keywords: historia; kylät; nimistöntutkimus; paikannimet; suomen kieli; tutkimus; byar; namnforskning; ortnamn; finska; forskning; Kymenlaakso; Kymmenedalen; nimien rakennetyypit; asutusnimet; kulttuurinimet