Vapaus ja aika Nikolai Berdjajevin filosofisessa ajattelussa : aatehistoriallinen tutkimus - Tajakka, Veikko, 1928- (Joensuu : Joensuun yliopisto, 1990)
Abstract: Freedom and time in Nicholas Berdyaev's philosophical thought.
Väitöskirja
Keywords: Berdjaev, Nikolaj Aleksandrovič.; väitöskirjat; doktorsavhandlingar