Liikennereitit ja niiden käyttö Paltamossa 1800-1970 - Leimu, Pekka (Monisteita / Turun yliopiston kansatieteen laitos, 1976)
Summary: Communications routes and their use in Paltamo parish in Northern Finland, 1800-1970.
Keywords: historia; kansatiede; kestikievarit; kulkuneuvot; kulkuväylät; liikenne; maaliikenne; vesiliikenne; etnologi; gästgiverier; färdmedel; passager; trafik; landtrafik; sjötrafik; Paltamo