Suomalainen äärioikeisto maailmansotien välillä : ideologiset juuret, järjestöllinen perusta ja toimintamuodot - Nygård, Toivo (Studia historica Jyväskyläensia, 1982)
The Finnish extreme right between the world wars. Ideological roots, organizational basis and forms of activity.
Keywords: Akateeminen Karjala-seura; 1920-luku; 1920-talet; 1930-luku; 1930-talet; historia; högerpartier; högerrörelser; konservatiiviset puolueet; konservativa partier; Lapporörelsen; lapuanliike; oikeistoliikkeet; oikeistopuolueet; poliittinen historia; poliittiset liikkeet; politisk historia; politiska rörelser; ytterlighetsrörelser; ääriliikkeet; Finland; Suomi