Foneettis-äännehistoriallinen tutkimus Soikkolan inkeroismurteesta - Sovijärvi, Antti (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1944)
Deutsches Referat.
Sarjan numero teoksessa virheellisesti : 5.
Keywords: experimentell fonetik; fonologi; fonologia; ingriska; inkeroisen kieli; kielennäytteet; kielihistoria; kokeellinen fonetiikka; språkhistoria; språkprov (exempel); Soikina; Soikkola