Lappajärveläinen takkamuuri 1870-luvulta 1970-luvulle - Vilkuna, Irma, 1929- (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1974)
Referat: Der Herdofen von Lappajärvi 1870-1970.
Keywords: takat ja kamiinat; tulisijat; brasspisar och kaminer; eldstäder; Lappajärvi (kunta); Lappajärvi (kommun); 1870-1970