Boxningssporten i Sverige : en studie i idrottens kulturmiljö - Hellspong, Mats. ([Stockholm] : Nordiska Museet, 1982)
Summary: The sport of boxing in Sweden : a study of the cultural environment of sport.
Väitöskirja
Keywords: kulttuuri; urheilu; nyrkkeily; kultur; sport och idrott; boxning; Ruotsi; Sverige; väitöskirjat; doktorsavhandlingar