Klasskamrater : om industriellt arbete och kulturell formation 1880-1920 - Lindqvist, Mats (Malmö : Liber, 1987)
Summary: Class-mates : on industrial work and cultural forn 1880-1920.
Väitöskirja
Keywords: työväenkulttuuri; elämäntapa; sosiaalinen muutos; teollistuminen; työläiset; arbetarkultur; livsstil; social förändring; industrialisering; arbetare; Ruotsi; Sverige; väitöskirjat; doktorsavhandlingar; 1880-1920