Det "Danska itinerariet" : franciskansk expansionsstrategi i Östersjön - Gallén, Jarl, 1908-1990.; Lind, John. (Helsingfors : Svenska litteratursällskapet i Finland, 1993)
Summary: The "Danish itinerary" : Franciscan expansionary strategy in the Baltic Sea.
Keywords: keskiaika; koodeksit; käsikirjoitukset; meriväylät; munkkijärjestöt; medeltiden; kodexar; handskrifter och manuskript; sjöleder; munkordnar; Itämeri; Östersjön