Tradisjon og samfunn : festskrift til professor Olav Bø på 60-års dagen 19. mai 1978 - Grambo, Ronald; Hodne, Bjarne; Kolsrud, Knut.; Swang, Anne. (Oslo : Universitetsforlag, 1978)
English summaries.
Keywords: Bø, Olav; Child, Francis James; Olrik, Axel; Steffen, Richard; Sundt, Eilert; Potawatomi Indians; balladit (kirjallisuus); henkilönnimet; historialliset tarinat (kansantarinat); huumori; ikonografia; initiaatiot; intiaanit; juutalaiset; kansanlaulut; kansanperinne; kansansadut; kansanusko; kansatiede; kasvinviljely; kertomusperinne; keskiaika; naimattomuus; paikallistarinat; paikannimet; perinteenkeruu; puut (kasvit); rakenneanalyysi; syntykertomukset; tutkimushistoria; uskomusperinne; vainajaolennot; ballader (litteratur); personnamn; historiska sägner; humor; ikonografi; initiation; indianer; judar; folkvisor; folktradition; folksagor; folktro; etnologi; växtodling; berättartradition; medeltiden; ogift stånd; lokala berättelser; ortnamn; traditionsinsamling; träd; strukturanalys; ursprungsmyter; forskningshistoria; trostradition; avlidnas andar; Färsaaret; Islanti