Kistebrev som förlagor till sydsvenska bonadsmålningar - Bringéus, Nils-Arvid (Småskrifter från Etnologiska sällskapet i Lund, 1977)
Summary: The influence of chest-lid decorations in southern Swedish tapestry painting.
Keywords: 1800-luku; 1800-talet; folkkonst; kansantaide; maalaukset; målningar; Ruotsi; Sverige