Aino Kallaksen ja Marja-Liisa Vartion proosarytmin vertailua : kolmen proosakatkelman rytmianalyysi - Monola, Tuovi (Helsingin yliopiston fonetiikan laitoksen julkaisuja = Publications of the Institute of Phonetics, University of Helsinki, ISSN [0357-5217], 1976)
Summary: On the prose rhythm in Finnish : a comparative study with reference to the works of Aino Kallas and Marja-Liisa Vartio.
Keywords: Kallas, Aino; Vartio, Marja-Liisa; kertomakirjallisuus; rytmi; epik; rytm