Pingströrelsen på Åstol : processen från minoritet till dominerande lokal kultur - Gustavsson, Anders ([Kustannuspaikka tuntematon] : Signum, 1984)
Abstract: The Pentecostal movement on Åstol : the process from a minority to a dominant local culture.
Keywords: helluntailiike; uskonnolliset liikkeet; pingströrelsen; religiösa rörelser; Ruotsi; Sverige; Åstol