Põhja-Tartumaa regilaulud. 1, Töö- ja tavandilaulud - Salve, Kristi; Vissel, A.; Salve, Kristi; Rüütel, I. (Tallinn : Eesti NSV teaduste akadeemia. Keele ja kirjanduse instituut, 1989)
Summary.
Rezjume.
Keywords: runonlaulu; kansanrunous; kansanlaulut; työlaulut; runosång; folkdiktning; folkvisor; arbetssånger; Viro; Tartumaa; Estland; aineskokoelmat; materialsamlingar; folkvisor; kansanlaulut