Mongoleja vai germaaneja? : rotuteorioiden suomalaiset - Hietala, Marjatta; Kemiläinen, Aira.; Suvanto, Pekka (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1985)
Summary: The Finns in the light of racial theories.
Keywords: Europæus, David Emanuel Daniel; antropologia; eriarvoisuus; historia; suomalaiset; heimot; rotuteoriat; antropologi; ojämlikhet; historia; finländare; stammar (folkgrupper); rasteorier