Piirteitä J. V. Snellmanin perhekäsityksestä - Hämäläinen, Juha, 1954- (Kuopio : Snellman-instituutti, 1990)
Abstract: Characteristics of J. V. Snellman's conception of the family.
Keywords: Snellman, Johan Vilhelm, -- 1806-1881.; avioliitto; kotikasvatus; perheet; äktenskap; hemuppfostran; familjer