Lehdistö ja kirjallisuus - Kurkirinne, Pauli; Pasanen, Anja.; Snellman-instituutti. ([Kuopio] : Kuopion kaupunginhallitus, 1989)
English abstract.
Keywords: historia; kaunokirjallisuus; kirja-arvostelut.; kulttuurijournalismi; kulttuuriosastot; lehdistö; oikeakielisyys; työväenlehdet; historia; skönlitteratur; litteraturrecensioner; kulturjournalistik; kultursidor; tidningspress; språkriktighet; arbetartidningar; Suomi; Finland