Talolliset ja torpparit : vuosisadan vaihteen maatalouskysymys Suomessa = Landowners and crofters : the peasant question in Finland at the turn of the century - Peltonen, Matti, 1952- (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1992)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: historia; kasvintuotanto; kotieläintuotanto; liitännäiselinkeinot; maanomistus; maaseutuväestö; maatalous; maatalousväestö; metsätalous; ristiriidat; torpparit; yhteiskuntaluokat; historia; växtproduktion; animalieproduktion; binäringar; jordinnehav; landsbygdsbefolkning; lantbruk; jordbruksbefolkning; skogsbruk; motsättningar; torpare; samhällsklasser; Suomi; Finland; väitöskirjat; doktorsavhandlingar; 1860-1918