Kansainvälinen vapaa-ajattelijaliitto 1880-1905 - Seppo, Juha, 1939- (Helsinki : Suomen kirkkohistoriallinen seura, 1991)
Zusammenfassung: Der internationale Freidenkerbund 1880-1905.
Keywords: historia; kansainväliset järjestöt; vapaa-ajattelu.; historia; internationella organisationer; fritänkeri; Kansainvälinen vapaa-ajattelijaliitto.; järjestöhistoriikit; organisationshistoriker; 1889-1905