Genevestä Tukholmaan : Suomen turvallisuuspolitiikan painopisteen siirtyminen Kansainliitosta pohjoismaiseen yhteistyöhön 1931-1936 - Selén, Kari (Historiallisia tutkimuksia, 1974)
Summary: From Geneva to Stockholm.
Keywords: Kansainliitto; historia; pohjoismainen yhteistyö; ulkopolitiikka; turvallisuuspolitiikka; nordiskt samarbete; utrikespolitik; säkerhetspolitik; Suomi; Finland