Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Helsingin yliopisto. Kansanrunoustieteen laitos. (1979). Uusi napakaira: Tiede- ja kulttuurijulkaisu : Helsingin yliopiston kansatieteen, kansanrunoustieteen ja kulttuuriantropologian opiskelijoiden ainejärjestön Nefa-Helsinki ry:n julkaisu. Nefa-Helsinki.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Helsingin yliopisto. Kansanrunoustieteen laitos. Uusi Napakaira: Tiede- Ja Kulttuurijulkaisu : Helsingin Yliopiston Kansatieteen, Kansanrunoustieteen Ja Kulttuuriantropologian Opiskelijoiden Ainejärjestön Nefa-Helsinki Ry:n Julkaisu. Helsinki: Nefa-Helsinki, 1979.

MLA-viite

Helsingin yliopisto. Kansanrunoustieteen laitos. Uusi Napakaira: Tiede- Ja Kulttuurijulkaisu : Helsingin Yliopiston Kansatieteen, Kansanrunoustieteen Ja Kulttuuriantropologian Opiskelijoiden Ainejärjestön Nefa-Helsinki Ry:n Julkaisu. Nefa-Helsinki, 1979.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Helsingin yliopisto. Kansanrunoustieteen laitos. 1979. Uusi napakaira: Tiede- ja kulttuurijulkaisu : Helsingin yliopiston kansatieteen, kansanrunoustieteen ja kulttuuriantropologian opiskelijoiden ainejärjestön Nefa-Helsinki ry:n julkaisu. Helsinki: Nefa-Helsinki.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.