Šiuolaikinis moksleivių folkloras : kolektyvinė monografija - Anglickienė, Laima; Skabeikytė-Kazlauskienė, Gražina; Macijauskaitė-Bonda, Jurgita; Kulakauskienė, Dovilė; Šlepavičiūtė, Ingrida (Gimtasis žodis, 2013)
Contemporary schoolchildren's folklore.
Keywords: lastenperinne; koululaiset; kiusoitteluperinne; lorut; kaskut ja anekdootit; magia; nykytarinat; kertomukset; koulujuhlat; liettualaiset; Liettua